Utvikling av Excel-systemer

Du bestemmer om Excel-systemet vi utvikler skal være 100 % ferdig eller 90 % ferdig

Som erfaren Excel-bruker har du sikkert nok Excel-kompetanse til å finishen selv. Da kan du velge å overta det nye Excel-systemet før det er 100 % ferdig for å ta den siste delen av utviklingsarbeidet selv.

Eksempel: Når du får levert et månedsrapportsystem kan du som kunde bruke dette på første måneds rapportering, og samtidig teste ut systemet og kjent med det. Fordi rapportsystemet er laget i Excel og kildekoden ligger åpen, kan du med din Excel-kompetanse ta jobben med å finpusse systemet og gjøre det klart for bruk på neste måned, og månedene deretter. Du kan legge til nye rapporter og diagrammer. Vår metodikk gjør det enkelt å gjøre om på et månedsrapportsystem til å bli kvartalsrapportsystem, eller omvendt.

Excel-systemer fra Renander og RIC Excel Rapporter AS gis deg fleksibilitet til å overta utviklingen på det tidspunkt som passer best for deg og ditt budsjett.

I de tilfellene du ønsker å utføre resten av utviklingsarbeidet selv, betaler du kun for jobben vi har gjort frem til du tar over Excel-systemet. Overtakelse av prosjektet skal alltid varsles skriftlig med avtale om dato for overtakelsen og hvilket versjonsnummer av Excel-systemet overtakelsen gjelder. Når et Excel-system har blitt levert i flere versjoner, vil det alltid være den siste og mest påkostede versjonen du må betale for.

Alle Excel-systemene vi utvikler for våre kunder har stor verdi fordi de kan brukes i mange år fremover, og gradvis justeres og utvides i takt med skiftende behov.

 

Excel_på_skjermen