Utvikling av Excel-systemer

Du bestemmer selv hvor langt du vil ha ditt nye Excel-system utviklet

Våre kunder er allerede Excel-brukere, og har ofte Excel-kompetanse til å ta deler av jobben selv. Enkelte av våre kunder velger å overta det nye Excel-systemet før det er 100 % ferdig, for å ta over siste delen av utviklingen selv. Det kan ta tid å utføre testing og få satt det designet man ønsker. Det er penger å spare for den som ønsker å ta dette arbeidet selv.

Eksempel: Vi kan levere deg ditt nye månedsrapportsystem du som kunde kan bruke på første måned og samtidig tester det ut og blir kjent med det. Siden alle våre rapportsystemer lages i Excel med åpen kildekode, kan du med din Excel-kompetanse ta jobben med å finpusse systemet og gjøre det klart for bruk på neste måned, og månedene deretter. Du kan legge til nye rapporter og diagrammer. Det er også en smal sak å gjøre om på et månedsrapportsystem til å bli kvartalsrapportsystem, eller omvendt.

Med Excel-systemer gis du stor fleksibilitet til å overta utviklingen på det tidspunkt som passer best for deg og ditt budsjett.

I de tilfellene du ønsker å utføre resten av utviklingsarbeidet selv, betaler du kun for jobben vi har gjort frem til du tar over Excel-systemet. Overtakelse av prosjektet skal alltid varsles skriftlig med avtale om dato for overtakelsen og hvilket versjonsnummer av Excel-systemet overtakelsen gjelder. Når et Excel-system har blitt levert i flere versjoner, vil det alltid være den siste og mest påkostede versjonen du må betale for.

Alle Excel-systemene vi utvikler for våre kunder har stor verdi og kan brukes i mange år fremover.

 

Excel_på_skjermen